Як зварити макарони в домашніх умовах так щоб вони не злиплися і не розлізлися?
Поділитися
Забули пароль? Будь ласка, введіть вашу email-адресу. Ви отримаєте посилання та зможете створити новий пароль через email.
Будь ласка, коротко поясніть, чому ви вважаєте, що це запитання потрібно повідомити.
Будь ласка, коротко поясніть, чому ви вважаєте, що цю відповідь потрібно повідомити.
Будь ласка, коротко поясніть, чому ви вважаєте, що цього користувача потрібно повідомити.
Обирайте макарони з твердих сортів пшениці. Кидайте макарони вже в кипячу воду та перемішайте щоб не злиплись. Тривалість готування зазвичай вказана на упаковці, але краще пробуйте макарони за 1–2 хвилини до закінчення варіння, вони повинні бути Аль денте (трохи твердими всередині) вони смачніші, або ж ящо не хочете Аль денте то вимкніть і дайте ще настоятись під закритою кришкою ще 5 – 10 хв., за цей час вони дійдуть. Після цього промийте макарони холодною водою.